Communicatie software Groen, Grond en Infra

4 okt Topcon Wirtgen wegenbouw special Harderwijk

Publicatiedatum: 27-09-2012 07:30
Topcon Sokkia Nederland organiseert in samenwerking met Wirtgen Nederland de Topcon on the move - Wegenbouw Special op 4 oktober 2012 bij de Bouw en Infra Park in Harderwijk.

Een bijzondere dag waarin het gehele wegenbouwproces van inmeten, ontwerpen, uitvoeren en controleren zal worden behandeld. De opname van het bestaande wegdek is gedaan met de nieuwe RTP300 systeem waarmee met 80km/uur dynamisch kan worden ingemeten. Naast al deze oplossingen biedt Wirtgen Nederland u ook de mogelijkheid de nieuwe serie Vögele 1900-3i asfaltspreidmachine te bekijken; deze machine is voorzien van een aantal revolutionaire vernieuwingen.

Een beslist extra dimensie aan deze dag zullen de presentaties zijn van Prof.Ir.H.A.J. de Ridder. Hij zal op geheel eigen wijze ingaan op het nieuwe digitale werken! De heer de Ridder is gespecialiseerd in bouwprocessen, risicomanagement, bouworganisatievormen en contractvormen. Laat u verrassen door de nieuwste trends, technologien, en mogelijkheden op uw vakgebied en schrijf vandaag nog in voor deelname!

Gezien het aantal reacties, na de vooraankondiging mochten ontvangen, is besloten om een ochtendsessie en een middagsessie te organiseren. Geef bij uw aanmelding uw voorkeur aan en Topcon zal er alles aan doen om hier rekening mee te houden.

www.topconroadshow.nl
www.topconsokkia.nl