Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor Korfage Hillegom

Publicatiedatum: 05-10-2012 08:25
J. Korfage uit Hillegom heeft onlangs bij Barend Kemp BV in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen. Dit is de vierde IHI voor Korfage op rij.

Deze 3,58 ton wegende minigraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies, voetpedaal t.b.v. bediening hamerfunctie, stootblok onder de giek, slangbreukbeveiliging en brandstofvulpomp.

Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine een prima aanvulling voor Korfage. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

J. Korfage uit Hillegom is sinds 1991 als zelfstandig ondernemer werkzaam in en rond de Bollenstreek. Op dit moment is Korfage voornamelijk werkzaam in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit oudste waterwingebied van Nederland is te vinden tussen Zandvoort en Noordwijk aan de Noordzeekust. Door water door het fijne duinzand te laten sijpelen wordt het heel schoon en daardoor drinkbaar. Tegenwoordig wordt er jaarlijks vijftig miljoen kubieke drinkwater gewonnen voor de gemeente Amsterdam. Maar naast waterwingebied zijn de Amsterdamse Waterleidingduinen ook een prachtig natuurgebied.

www.kemp-groep.nl