Communicatie software Groen, Grond en Infra

Monden Oud-Gastel winnaar Hitachi minigraver

Publicatiedatum: 05-10-2012 10:10
Tijdens de zeer succesvolle open dag van Hitachi Nederland op zaterdag 29 september 2012 werd een echte minigraver onder de bezoekende bedrijven verloot. De firma Monden uit Oud-Gastel was de gelukkige winnaar.
Willie MondenWillie Monden

Willie Monden was helemaal beduusd. Hij vertelde dat hij zaterdagochtend met zijn vrouw bij de machine stond te kijken en nog tegen haar zei dat dit wel een welkome aanvulling op hun machinepark was, maar dat zij deze toch nooit zouden winnen. Groot was dan ook zijn verbazing toen hij ’s middags al door diverse relaties gebeld werd dat hij gewonnen had. Pas toen hij zijn naam op de website van Hitachi zag staan, drong het tot hem door dat het echt zo was. Woensdag 3 oktober nam Willie Monden glunderend de sleutels van de Hitachi ZX10U-2 in ontvangst uit handen van de directeur van Hitachi Nederland, Pieter Weerts, waarna hij natuurlijk even met zijn zoontje Rick op de machine poseerde.

De ZX10U-2 is uitgevoerd met snelwissel en opschoonbak, die ter beschikking gesteld zijn door de firma Pladdet. Voor de firma Monden is dit de vierde graafmachine in hun machinepark. Naast deze ZX10U-2 hebben ze nog twee Hitachi’s, namelijk een ZX160W en een ZX140W-3.

Monden is een landelijk opererend en zeer veelzijdig bedrijf op het gebied van loonwerk, dat zich bezig houdt met grondwerk, asfaltwerkzaamheden aan de snelweg en het vervoeren van diverse machines. Het is een no-nonsense bedrijf, waar openheid van zaken, vakmanschap en flexibiliteit voorop staan. Monden levert diverse machines op locatie, zoals minigravers (met nu natuurlijk ook de Hitachi ZX10U-2), mobiele kranen, rupskranen, tractoren met veegmachine, watertank, grondkarren, laadschoppen groot en klein en diverse vrachtwagens 6x6, 6x6 knijperwagens en containerwagens, kortom bij Monden kunt U voor alles terecht!

www.mondenwerken.nl
www.hcme.nl

Monden Oud-Gastel winnaar Hitachi minigraverMonden Oud-Gastel winnaar Hitachi minigraver