Communicatie software Groen, Grond en Infra

Principeovereenkomst overname Bia BV door Bia Group SA

Publicatiedatum: 12-10-2012 07:20
Bia Group SA en Diezezand Holding BV hebben een principeovereenkomst voor de overname van de aandelen van Bia BV te Zutphen gesloten.
Bia BVBia BV

Door deze overname komt het volledige eigendom van Bia BV in handen van Bia Group SA en heeft Bia Group SA het officiële importeurschap van Komatsu voor de gehele Benelux verkregen. Naast de Benelux is Bia Group SA officieel importeur voor Komatsu in 15 Afrikaanse landen. Voor de klanten van Bia BV betekent de volledige overname van alle aandelen van Bia BV door Bia Group SA continuïteit en partnership dat men bij een merk als Komatsu verwacht.

Met inmiddels meer dan 800 medewerkers en een jaaromzet van ca. 300 miljoen euro is Bia Group SA een gewaardeerde leverancier voor veel bedrijven wereldwijd. Bia BV telt op dit moment 50 medewerkers met uiteenlopende specialisaties op het gebied van Komatsu. Op de website van Bia BV vindt u meer informatie over Bia Group SA.

Met ingang van heden zijn Patrick Schothuis en Diederik van Hattem verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Bia BV. Patrick Schothuis, General Manager After Sales & Operations, is verantwoordelijk voor after sales en operationele aangelegenheden. Diederik van Hattem is Sales Manager en in deze functie verantwoordelijk voor de verkoop- en marketingactiviteiten van Bia BV. Samen met hun team zullen zij ervoor zorgen dat u kunt blijven rekenen op kwaliteit, professionaliteit en partnership voor uw Komatsu-machine en de daarbij behorende service en diensten.

www.bia-bv.nl

Overnamen Bia BV door Bia Group SAOvernamen Bia BV door Bia Group SA
Principeovereenkomst overnamen Bia Komatsu