Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N voor Van Muijlwijk Ottoland

Publicatiedatum: 15-10-2012 07:45
A. van Muijlwijk Verhuur uit Ottoland heeft onlangs via Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 55N midigraafmachine in ontvangst genomen. Dit is de 4e IHI voor Van Muijlwijk.
IHI 55NIHI 55N

Deze 5,4 ton wegende midigraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, startonderbreker, extra functies, extra werkverlichting, kist op de accubak, bovenuitlaat en is afgeleverd met een brede bak.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. De IHI heeft een vermogen van circa 55,5 pk, is 200 cm breed en heeft een opbreekkracht van 36,6 kN. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

A. Van Muijlwijk Verhuur is met deze machine voornamelijk werkzaam voor de firma De Groot & Schagen B.V. uit Sliedrecht.

www.kemp-groep.nl

IHI 55N midigraafmachine voor A. van Muijlwijk Verhuur uit OttolandIHI 55N midigraafmachine voor A. van Muijlwijk Verhuur uit Ottoland
midi graafmachine IHI 55N Barend Kemp