Communicatie software Groen, Grond en Infra

JCB 145W mobiele kraan voor Breegink Nijkerk

Publicatiedatum: 17-10-2012 07:55
Na eerst drie maal een JCB 8008 minigraafmachine en 1 maal JCB 8020 minigraafmachine was het bij Breegink B.V. uit Nijkerk nu tijd voor de vijfde JCB op rij. Dit maal is de keuze gevallen op een JCB 145W mobiele graafmachine met verstelgiek.
JCB 145WJCB 145W

De JCB 145W kraan van Breegink B.V. is voorzien van talrijke optie's waaronder: Brede enkellucht banden, Camera systeem op ballastblok en rechterzijkant, SMP Draai kantelstuk en Giekvering.

Breegink en hun zusterbedrijf Den Breejen zijn gespecialiseerd in de grond-, weg- en waterbouw. Voor tal van overheden, aannemers en andere particuliere opdrachtgevers voeren ze onder meer grondwerk, straatwerk, rioolwerk en railinfra en onderhoudswerk uit. Daarnaast kennen steeds meer aannemers hun als een betrouwbare verhuurder van grondverzetmaterieel. Ze zetten hierbij (minimaal VVA1-)opgeleide machinisten in met eigen transport. Het is tekenend voor hun specialisme. Ze hebben de kennis van een GWW-aannemer en het materieel van een verhuurbedrijf. Dat maakt hun tot een flexibele partner die uitvoering kan geven aan alle soorten projecten.

www.breegink.nl

JCB 145W mobiele kraan voor Breegink B.V. uit NijkerkJCB 145W mobiele kraan voor Breegink B.V. uit Nijkerk
jcb 145w mobiele kraan graafmachine breegink nijkerk Brede enkelucht banden Camera ballastblok SMP Draai kantelstuk Giekvering