Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor PUM Lisserbroek

Publicatiedatum: 05-11-2012 07:55
Pum Enthoven Loon- en Verhuurbedrijf uit Lisserbroek heeft onlangs bij Barend Kemp BV in De Meern een zeer complete IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38N minigraverIHI 38N minigraver

Deze 3,58 ton wegende minigraafmachine met lange lepelsteel is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, extra functies, airconditioning en brandstofvulpomp. De reclameafdeling van Kemp heeft de machine voorzien van belettering. Daarnaast is de machine afgeleverd met drie bakken, een puinriek en palletvorken.

Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine een prima aanvulling voor PUM. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

Pum Enthoven Loon- en Verhuurbedrijf is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de GWW-sector en in de landbouw. De werkzaamheden bestaan uit het verhuren van diverse grondverzetmachines- en landbouwmachines in- of exclusief machinisten. Door korte communicatielijnen kunnen zij snel en flexibel inspelen op de wensen van de opdrachtgever.
 

www.pumenthoven.nl
www.kemp-groep.nl

IHI 38N minigraver voor Pum Enthoven Loon- en Verhuurbedrijf uit LisserbroekIHI 38N minigraver voor Pum Enthoven Loon- en Verhuurbedrijf uit Lisserbroek