Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case CX300C rupsgraafmachine voor De Zanddijk Dordrecht

Publicatiedatum: 06-11-2012 07:30
De Zanddijk uit Dordrecht heeft een nieuwe Case CX300C rupsgraafmachine in gebruik genomen uit handen van Troost Machinehandel BV te Numansdorp.
Case CX300CCase CX300C

De Case CX300C is compleet uitgerust met sloop- cq. sorteergrijperfunctie welke proportioneel is bediend. Daarnaast heeft de machine 90 cm platen, camera achterop, treeplanken links en rechts van de bovenwagen, Verachtert hydraulische snelsluiting en slotenbak. Ook is de nieuwe ruime cabine voorzien van klimaatbeheersing, een carkit en zijn de zij- en achterruiten geblindeerd om reflectie op het GPS-scherm tegen te gaan. Voor de volledigheid is alle verlichting aan de machine in 4000 lux LED uitgevoerd.

De standaard 6 cilinder TIER IV diesel motor van de Case CX300C heeft een vermogen van 210 pk en een hydrauliek opbrengst van 243 l/min bij een druk van 370 bar. De motor is voorzien van af-fabriek onderhoudsvrij roetfiltersysteem met auto regeneratiesysteem en EGR.

De Zanddijk is een familiebedrijf en al jaren actief binnen graaf-, grondvezet- en transportwerkzaamheden. De nieuwe Case CX300C vervangt de Hitachi ZX280 en komt als vierde machine naast onder andere de Case CX290B. De Zanddijk is actief in de regio groot Dordrecht en Rotterdam. De Zanddijk heeft vakkundigheid en precisie hoog in het vaandel staan, zo zijn alle machines uitgerust met Trimble GPS.

www.dezanddijk.nl
www.troostbv.com

Case CX300C rupsgraafmachine voor De Zanddijk uit Dordrecht Case CX300C rupsgraafmachine voor De Zanddijk uit Dordrecht