Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 17VXE minigraver voor Kruiswijk Vlist

Publicatiedatum: 09-11-2012 10:10
Kruiswijk Groep B.V. uit Vlist heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern, weer een nieuwe IHI 17VXE minigraver in ontvangst genomen. Dit is de vierde IHI 17VXE op rij voor Kruiswijk.
IHI 17VXEIHI 17VXE

Na de uitstekende ervaring in diverse slooptoepassingen is de keuze opnieuw voor IHI gevallen. De grote hefcapaciteit en het hydraulisch vermogen maakt de IHI ideaal voor het werken met hamers en scharen in de sloop.

Deze minigraver weegt 1.625 kg en heeft een vermogen van 14,3 pk. De standaard uitschuifbare onderwagen (980 – 1.300 mm) geeft de machine veel stabiliteit. De 17VXE positioneert zich tussen de 12VXE en de 19VXT. Al deze IHI minigraafmachines voldoen aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met krachtige en schonere motoren, precieze bediening en veel comfort voor de machinist. De in de bedrijfskleur gespoten minigraafmachine is voorzien van hydraulische snelwissel, extra functies en is afgeleverd met drie bakken en een puinriek.

Familiebedrijf Kruiswijk Groep B.V., gelegen in het landelijke plaatsje Vlist, is in 1947 opgericht door de heer J.C. Kruiswijk. Dit van origine loonbedrijf is uitgegroeid tot een groot en veelzijdig bedrijf. Naast grond- en sloopwerk is Kruiswijk actief in o.a. asbestsanering, bodemsanering, groenvoorziening en recycling.

www.kruiswijk.eu
www.kemp-groep.nl

IHI 17VXE minigraver voor Kruiswijk Groep B.V. uit VlistIHI 17VXE minigraver voor Kruiswijk Groep B.V. uit Vlist