Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TL70s zwenklader voor Rijneveld Mijdrecht

Publicatiedatum: 14-11-2012 07:20
Gebr. Rijneveld Mijdrecht B.V. uit Mijdrecht heeft onlangs, via Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe TEREX TL70s compacte zwenklader in ontvangst genomen.
Terex TL70sTerex TL70s

Deze compacte zwenklader van 5,2 t heeft een motorvermogen van 60 pk en een maximale kieplast van 3.660 kg. De TL70s is door Kemp voorzien van veel extra’s en afgeleverd met een dichte bak, palletvorken en een puinriek.

Uit de compacte TL-serie kunt u kiezen uit vier wielladers met krachtige prestaties en een zwenklader. De prestaties en afmetingen van de afzonderlijke types bouwen op elkaar voort en zijn steeds exact op elkaar afgestemd. Het leveringsprogramma omvat van de kleine en extreem wendbare TL65 (met canopy of cabine), die bijvoorbeeld veelvuldig wordt ingezet door tuinbouwbedrijven, tot de grote en bijzonder prestatiesterke TL120.

Gebr. Rijneveld Mijdrecht B.V. is in 1969 opgericht. Met haar hoofdvestiging in Mijdrecht en een nevenvestiging in Aalsmeer. Rijneveld is een vakkundig en flexibel aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Gemiddeld wordt er met zo’n 25 medewerkers gewerkt, waarvan enkele medewerkers al meer dan 35 jaar in dienst zijn.
 

www.barendkemp.nl
www.rijneveldmijdrecht.nl

Terex TL70s zwenklader voor Gebr. Rijneveld Mijdrecht B.V.Terex TL70s zwenklader voor Gebr. Rijneveld Mijdrecht B.V.
Terex TL70s zwenklader Gebr. Rijneveld Mijdrecht B.V. Barend Kemp