Communicatie software Groen, Grond en Infra

Mobiele werkplaats voor Pouw Utrecht

Publicatiedatum: 21-11-2012 07:25
Utrechtse ondernemer Theo Pouw nam recentelijk een bijzondere MAN TGM van MAN-dealer ROSIERVANDENBOSCH in ontvangst. Bijzonder, omdat het voertuig is opgebouwd als mobiele werkplaats. Een niet alledaagse verschijning in de branche. Al het groot grondverzetmaterieel van Theo Pouw bv kan nu ook op locatie worden onderhouden en gerepareerd.
MAN TGMMAN TGM

Zoals het een echte werkplaats betaamt, is de MAN TGM 15.250 4x2 BL volledig uitgerust met gereedschap, onderdelen, compressor, generator en lasapparatuur. Daarnaast heeft het voertuig een eigen stroompunt, een hoge drukreiniger met warm en koud water en een olietank waarvan de inhoud voldoende is voor een servicebeurt. De bijzondere, op maat gemaakte, opbouw is geleverd door HSM bv.

Monteur Walter Mergenthaler verwacht flinke afstanden af te leggen met deze veelzijdige en schone MAN: "Mijn eerste klus was op onze locatie in Weert, sleutelen aan een breker."

Theo Pouw bv is dagelijks actief in het grondverzet en met recycling van bouw- en slooppuin. Door deze zware werkzaamheden hebben de brekers, shovels, kranen en rupsvoertuigen van het bedrijf geregeld een onderhoudsbeurt of reparatie nodig. Theo Pouw bv maakt deel uit van de Theo Pouw Groep. Deze toeleverancier voor de grond-, weg-, water- en betonbouw heeft zich sinds 1981 ontwikkeld tot een bedrijf met meer dan 400 medewerkers. Binnen de groep ligt de focus al 30 jaar op het ontwikkelen van energiebesparende maatregelen en duurzame technieken. Mede daarom wil het bedrijf in 2020 beschikken over een klimaatneutrale uitvoering.

www.theopouw.nl
www.rosiervandenbosch.nl

MAN TMG Mobiele werkplaats voor Theo Pouw uit Utrecht, veelzijdig voertuig voor reparaties aan groot grondverzetmaterieelMAN TMG Mobiele werkplaats voor Theo Pouw uit Utrecht, veelzijdig voertuig voor reparaties aan groot grondverzetmaterieel
MAN TMG mobiele werkplaats pouw