Communicatie software Groen, Grond en Infra

2x Hitachi ZX170W-3 bij Tol Piershill

Publicatiedatum: 28-11-2012 07:00
Opnieuw levert Hitachi dealer Pladdet 2 nieuwe machines af bij L.A.W. Tol B.V. in Piershill. Speciaal voor de inzet in de petrochemie werden de machines, evenals de eerder geleverde machine, kompleet uitgevoerd.
ZX170W-3ZX170W-3

Met het duwblad aan de voorkant, de steunpoten aan de achterzijde, en een Nijhuis Last Moment Beveiligingssysteem, voldoen de machines aan de strengste norm die in deze industrie geldt. Daarnaast zijn beide machines voorzien van een BroAir 2006 overdrukinstallatie met controlesysteem.

Pladdet leverde beide machines af op brede Nokian 700 banden, een hydraulisch wigsysteem en een komplete set bakken, uiteraard uit eigen fabriek.

L.A.W. Tol B.V. is een verhuurbedrijf dat dagelijks machines verhuurt. Momenteel met 57 eigen mensen en een eigen machinepark bestaande uit minigravers, midigravers, mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, shovels, rupsdumpers en tractoren met grondkarren/waterwagens etc. Ook uitrustingsstukken worden los verhuurd. De bedrijfsorganisatie is zeer flexibel opgezet en altijd bereikbaar zodat normaal gesproken aan elke aanvraag kan worden voldaan.
 

www.lawtolbv.nl
www.hcme.nl

2 stuks Hitachi ZX170W-3 bij L.A.W. Tol B.V. uit Piershill2 stuks Hitachi ZX170W-3 bij L.A.W. Tol B.V. uit Piershill
hitachi ZX170W-3 kraan graafmachine banden L.A.W. Tol B.V.