Communicatie software Groen, Grond en Infra

3 Kubota graafmachines voor Baatje Monster/Boskoop

Publicatiedatum: 30-11-2012 07:25
Met drie nieuwe Kubota graafmachines de KX 057-4 / KX 101-3@3 / KX 019-4 staat Baatje Grondverzet B.V. er weer netjes bij en hopen ze weer een hoop uren te mogen draaien.
Kubota graafmachinesKubota graafmachines

Baatje Grondverzet is een jong dynamisch bedrijf met vaste medewerkers en aantal losse krachten met vestigingen in Monster en Boskoop. Het personeel is vakkundig opgeleid zodat er goed zorg wordt gedragen aan het werk. Ze zijn gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en onze activiteiten worden ook steeds weer uitgebreid. De werkzaamheden worden verricht voor de tuinders, hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren en boomkwekers. De werkzaamheden zijn zeer uitgebreid zoals: Verhuur van kranen, shovels, trekkers etc. Maaien van sloten en bermen, plaatsen beschoeiingen en damwanden. Aanleg van paardenbakken incl draineren, diverse cultuurtechnische werken en Groenvoorzieningen Agrarische grondbewerkingen Gladheidsbestrijding.

www.baatjegrondverzet.nl

Kubota KX 057-4, KX 101-3@3 en KX 019-4 voor Baatje Grondverzet B.V. uit Monster en BoskoopKubota KX 057-4, KX 101-3@3 en KX 019-4 voor Baatje Grondverzet B.V. uit Monster en Boskoop