Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX70LC-3 voor Molenaar Bergambacht

Publicatiedatum: 03-12-2012 07:40
Hoveniers- en aannemersbedrijf G.W.W. A. Molenaar v.o.f. uit Bergambacht heeft onlangs een nieuwe Hitachi ZX70LC-3 in ontvangst genomen van Hitachi vertegenwoordiger Kees van Vliet.
ZX70LC-3ZX70LC-3

De ZX70LC-3 is uitgevoerd met sloop/sorteer functies, hydraulische snelwissel, overdruksysteem, opschoonbak (omkeerbaar), dieplepel, palletframe en een sorteergrijper. Verder is de machine voorzien van een satellietcommunicatie systeem en achteruitkijkcamera.

De Hitachi is een uitbreiding op het machinepark.

Grond-, weg- en waterbouw en de aanleg en het onderhoud van tuinen vormen de activiteiten van aannemingsbedrijf Molenaar uit Bergambacht. In 1941 begon A. Molenaar met een loonbedrijf voor de landbouw. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel aannemingsbedrijf dat zich vooral richt op middelgrote en grote projecten. Vakkundig en betrokken personeel, een uitgebreid machinepark, goede service en de wil om alles aan te pakken vormen de belangrijkste factoren van het succes.

www.amolenaar.nl
www.hcme.nl

Hitachi ZX70LC-3 voor A. Molenaar V.O.F. Hoveniers- en Aannemersbedrijf GWW uit BergambachtHitachi ZX70LC-3 voor A. Molenaar V.O.F. Hoveniers- en Aannemersbedrijf GWW uit Bergambacht
ZX70LC-3, sloop/sorteer functies, hydraulische snelwissel, overdruksysteem, opschoonbak (omkeerbaar), dieplepel, palletframe en een sorteergrijper.