Communicatie software Groen, Grond en Infra

TEREX TL100 wiellader voor Van Etten Berkel en Rodenrijs

Publicatiedatum: 04-12-2012 07:30
Loonbedrijf Van Etten uit Berkel en Rodenrijs heeft onlangs een nieuwe TEREX TL100 compacte wiellader via Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen.
TEREX TL100TEREX TL100

Deze compacte wiellader van 5,7 t heeft een motorvermogen van 74 pk. De dwars ingebouwde turbodieselmotor is zuinig met brandstof en heeft een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Verder kenmerkt de TEREX TL100 zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening, hydraulische voorsturing en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening. De TL100 is door Kemp voorzien van een extra functie ten behoeve van een stenenklem en is afgeleverd met palletvorken en een puinriek. Daarnaast is de in bedrijfskleur gespoten wiellader voorzien van achteruitrijdsignalering, een inklapbare veiligheidsbeugel en hefarmdemping. Deze wiellader zonder cabine zal voornamelijk werkzaam zijn in de kassen, vandaar ook dat de cabine is vervangen door een beugel.

Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector zoals:
• het bouwrijp maken en voor- en na-egaliseren van (nieuwe) percelen
• het aanleggen van waterbassins
• het ingraven van het leidingwerk
• het plaatsen van damwanden en beschoeiingen

Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw.
In het najaar en in de winter is een groot deel van de ruim honderd personeelsleden bezig met het ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Het machinepark bestaat uit tractoren, graafmachines, rupsdumpers en shovels. Diepladers en vrachtwagens verplaatsen het materieel en het personeel elke dag van en naar het werk.

De klantenkring van het loonbedrijf bestaat voor een groot gedeelte uit bedrijven die met de tuinbouw te maken hebben zoals de tuinders zelf, de leveranciers, installatiebureaus, kassenbouwers, etc. Loonbedrijf van Etten richt zich ook steeds meer op werkzaamheden buiten de tuinbouw zoals verhuur van machines en werkzaamheden voor collega aannemers, overheden, gemeentes, hoveniers en het zetten van beschoeiingen en damwanden. Daarnaast is er een vestiging in Vlaardingen, Blijdorp BV geheten, gespecialiseerd in cultuurtechnische werken, groenvoorzieningen en riool- en straatwerkzaamheden.

www.vanettenbv.nl
www.kemp-groep.nl

TEREX TL100 compacte wiellader voor Loonbedrijf J. van Etten B.V. uit Berkel en RodenrijsTEREX TL100 compacte wiellader voor Loonbedrijf J. van Etten B.V. uit Berkel en Rodenrijs
wielladers, shovel, sjofel, sjovel, schovel, shofel, loader, wheel loader, laadschop, bandendozer