Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W mobiele graafmachine voor Vonder Nieuwleusden

Publicatiedatum: 10-12-2012 07:40
Loonbedrijf Vonder in Nieuwleusen heeft onlangs een nieuwe Atlas 150W in gebruik genomen. De Atlas 150W is geleverd door Hans van Driel B.V. officieel importeur van Atlas mobiele graafmachines in Nederland. De nieuwe Atlas 150W is voor Loonbedrijf Vonder een perfect gereedschap voor de werkzaamheden die zij verrichten.
Atlas 150WAtlas 150W

De Atlas 150W is een bijna 16 ton wegende mobiele graafmachine en deze nieuwe machine is onder andere voorzien van slangbreukbeveiliging, hoofdarm van 3,1 meter en knikarm van 2,6 meter en verschillende doublebeam werklampen. Op speciaal verzoek van Loonbedrijf Vonder is deze machine voorzien van Alliance banden met een bandenmaat van 700/40-22.5 waardoor deze machine een indrukwekkende verschijning is. Ook zorgen deze banden voor stabiele rijeigenschappen en veel comfort maar natuurlijk ook voor een perfecte drukverdeling. Ook is de machine door importeur Hans van Driel B.V. voorzien van een BMWT keuring, Parrot carkit, treeplank en aanhangwagen aansluiting. Tevens is de machine voorzien van een hydraulische snelwissel, brede bak en puinriek van het merk Eurosteel. Verder heeft Loonbedrijf Vonder de machine door Hans van Driel B.V. uit laten rusten met een trekhaak in het schuifblad en op maat gemaakte stalen spatborden.

De Atlas 150W heeft een vermogen van circa 116 pk en heeft een pompopbrengst van 260 l/min. De Atlas 150W kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting met o.a. een luchtgeveerde en verwarmde stoel met automatische gewichtsaanpassing en radio met USB aansluiting.

Loonbedrijf Vonder is een familiebedrijf dat sinds eind jaren '80 actief is in de regio Vechtdal. Ter vervanging van een Atlas 1404 uit 1999 is er voor een nieuwe Atlas 150W gekozen. De Atlas 150W zal worden ingezet voor diverse werkzaamheden, waaronder grond en straatwerk en sloopwerkzaamheden.

www.hansvandriel.nl

Atlas 150W mobiele graafmachine voor Loonbedrijf Vonder uit NieuwleusdenAtlas 150W mobiele graafmachine voor Loonbedrijf Vonder uit Nieuwleusden
graafmachine kraan mobiel mobiele graafmachine atlas 150w