Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX140W voor Lokhorst Epe

Publicatiedatum: 19-12-2012 07:15
Onlangs nam men bij grondverzetbedrijf Lokhorst bv uit Epe wederom een nieuwe mobiele Doosan DX140W in gebruik. Het machinepark van Lokhorst beschikt inmiddels over vier graafmachines van het merk Doosan. Eerder schafte men reeds een kleine mobiele DX55W, een zware rups DX300LC en een DX140W aan. En met deze tweede 15 tons mobiel komt de teller dus op vier.
Doosan DX140WDoosan DX140W

Ook deze tweede mobiele DX140W is uitgerust met een hydraulisch verstelbare giek en in de werkplaats van RoAd onder andere  voorzien van proportionele bediening, voor- en achteruit rijden in de bedieningshendel, een Engcon draai-kantelstuk, brede Alliance enkellucht banden, twee gereedschapskisten met geïntegreerde spatborden, een demontabele trekhaak op het dozerblad, startblokkering W2 inclusief certificaat. De cabine is voorbereid op overdruk en afgeperst op 100 Pascal, inclusief TAC, digitaal meet- en regelsysteem van Oude Hendriksman.
De 1,80 m brede bak maakt het plaatje compleet.
 
De nieuwste aanwinst van Lokhorst wordt voornamelijk gebruikt  voor grondverzetwerkzaamheden, maar ook zal ook in de wegenbouw haar steentje moeten bijdragen.  Lokhorst heeft de nieuwe Doosan dan ook meteen maar ingezet bij de aanleg van een rotonde in Biddinghuizen.

Het familiebedrijf uit Epe bestaat al meer dan 50 jaar en houdt zich voornamelijk bezig met het verhuren van graafmachines en het aannemen van grondwerken. De ruim 20 man personeel  heeft de beschikking over een ruime en gevarieerde materieelvloot, waaronder eigen transportmiddelen. Hierdoor is de firma Lokhorst zeer  flexibel en snel ter plaatse.

www.lokhorst-grondverzet.nl
www.roadbarneveld.com

Doosan DX140W mobiele graafmachine voor grondverzetbedrijf Lokhorst bv uit EpeDoosan DX140W mobiele graafmachine voor grondverzetbedrijf Lokhorst bv uit Epe
mobiel graafmachine kraan doosan dx140w lokhorst epe