Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EW140D voor Flier Kampen

Publicatiedatum: 20-12-2012 07:45
Het huren van een Volvo EW140D wielgraafmachine bij Kuiken Rental was zo’n groot succes dat Flier Kampen besloot zelf een EW140D aan te schaffen. Deze maand leverde Kuiken N.V. de machine af.
Volvo EW140DVolvo EW140D

Directeur Arjan Flier van Flier Kampen B.V. is een Volvo man in hart en nieren. Voor Ballast Nedam en consortium A-Lanes A15 werken ze mee aan de verbreding van de A15 tussen de Maasvlakte en het Vaanplein. Ze huurden hiervoor eerst van Kuiken Rental, een EW140D dit keer. Maar door de zekerheid van dit langdurige project besloten Arjan en zijn vrouw Wilma, die de administratie verzorgt, een Volvo te kopen. Een goede investering, dat weten ze uit ervaring met twee Volvo ECR88Plus machines. De EW140D is direct naar Pernis vervoerd waar hun vaste zzp-er machinist Harm Dijk er direct eigen mee was, hoewel hij een ander merk gewend was. Hij was niet alleen verwonderd over het goede zicht rondom en de luxe cabine maar ook door de eco-mode met een lager brandstofverbruik en desondanks een hogere capaciteit. De hydraulisch verstelbare gedeelde giek van 4,70 meter en extra werklampen maken de werkzaamheden nog comfortabeler. Een Volvo Gold Customer Service Agreement zorgt ervoor dat ze geen omkijken naar de machine hebben en vooral, dat er geen onvoorziene kosten op de loer liggen. Het kostenplaatje is helder. Voor regulier onderhoud kunnen ze tijdens het project bij Kuiken Numansdorp terecht en voor Kampen is Kuiken Emmeloord zo ter plaatse.

Arjan Flier startte in 1998 als zzp er. Al snel breidden de werkzaamheden, medewerkers en het machinepark uit. Flier Kampen B.V. is met een vaste ploeg van zes ervaren medewerkers en vijf zzp ers actief in de Infra sector in heel Nederland.

www.flierkampen.nl
www.kuiken.nl

Volvo EW140D wielgraafmachine voor Flier Kampen B.V.Volvo EW140D wielgraafmachine voor Flier Kampen B.V.
mobiele kraan, mobiel, mobiele graafmachine, wielgraafmachine, volvo, EW140D