Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX290LC-5 voor Maagdenberg Hoeven

Publicatiedatum: 27-12-2012 07:40
Onlangs nam Gebr. Van den Maagdenberg uit Hoeven hun eerste Hitachi ZX-5, namelijk een ZX290LC-5, in gebruik.
Hitachi ZX290LC-5Hitachi ZX290LC-5

Deze machine is standaard voorzien van een Stage IIIB motor, met regenereerbaar roetfilter. Het nieuwe Trias hydraulisch systeem zorgt voor brandstofbesparing door hergebruik van de hydrauliekolie. Daarnaast is het comfort van de machinist nog beter door een grotere cabine en een luxe luchtgeveerde stoel. Erg prettig is ook de aux-aansluiting voor eigen muziek via een mp3-speler. Daarnaast is een vernieuwde LCD-monitor die via een programmeer/draaiknop eenvoudig te bedienen is, en waarop 11 uitrustingsstukken ingesteld kunnen worden qua drukken en olie, zodat een uitrustingsstuk snel gebruikt kan worden.

Deze machine is verder uitgevoerd met een hydraulische snelwissel, extra verlichting en voorbereiding voor overdruk en vacuüminstallatie.

Gebr. Van den Maagdenberg is een familiebedrijf dat als een agrarisch loonbedrijf begonnen is, maar in de loop der tijd het werkterrein uitgebreid heeft naar grondwerk en het leggen van pijpleidingen.  Deze nieuwe aanwinst wordt momenteel ingezet op een pijpleidingenwerk in de Botlek.

www.maagdenberghoeven.nl
www.hcme.nl

Hitachi ZX290LC-5 voor Gebr. Van den Maagdenberg uit HoevenHitachi ZX290LC-5 voor Gebr. Van den Maagdenberg uit Hoeven
ZX290LC-5, rups, graafmachine, rupskraan, rupsgraafmachine, hitachi