Terex TW70 midi voor Moorlag Mussel

Gepubliceerd op 09-01-2013 15:40
Onlangs is bij Moorlag Grondverzet in Mussel een Terex TW70 mobiele midigraafmachine afgeleverd. De Terex TW70 is geleverd door Blaauw Rolde, officieel dealer van Terex grondverzetmachines voor Hans van Driel B.V.
Terex TW70Terex TW70

De Terex TW70 is voorzien van een Yanmar motor met een vermogen van 68 pk, een axiaalplunjerpomp met een opbrengst van 2 x 62 ltr./min. met een werkdruk van 245 bar. Deze in oranje witte kleurstelling gespoten machine is ruimschoots voorzien van alle gemakken, denk hierbij aan slangbreukbeveiliging op de hef-, stel-, en knikcilinder, hydraulisch geveerde stoel  en diverse hydraulische functies.

Ook is de Terex TW70 verder voorzien van een hydraulische verstelgiek, brede Alliance 500 enkelluchtbanden en diverse werklampen. Blaauw Rolde bouwde de machine verder op naar de wensen van Henk Moorlag; zo is de machine o.a. voorzien van een Pladdet Powertilt, kunststof spatborden en aangepaste bediening. Na overhandiging door Martijn Schöller van Blaauw Rolde heeft Henk Moorlag deze machine al veelvuldig ingezet en draait naar volle tevredenheid voor diverse opdrachtgevers.
 

www.hansvandriel.nlwww.blaauw-rolde.nl
Terex TW70 mobiele midigraafmachine voor Moorlag Grondverzet uit MusselTerex TW70 mobiele midigraafmachine voor Moorlag Grondverzet uit Mussel

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!