Communicatie software Groen, Grond en Infra

SurfaceJet Wegdekdroger voor Wolfswinkel Maarsbergen

Publicatiedatum: 10-01-2013 13:00
Per 1 januari 2013 heeft Wolfswinkel Reiniging nieuwe activiteiten toegevoegd aan het bestaande dienstenpakket. Het bedrijf heeft een nieuwe wegdekdroger aangeschaft bij Liberty Gasturbine Holland BV (LGH) uit Zeewolde.
Wegdek drogerWegdek droger

De wegdekdroger (SurfaceJet) is een machine, uitgerust met een LGH2500 Turbojet gasturbine, die een grote hoeveelheid zeer warme lucht produceert. De machine heeft een capaciteit van 7-10 m³ lucht/450°/sec en is daarmee de krachtigste wegdekdroger van Nederland. De hete luchtflow kan buiten het wegdekdrogen ook worden toegepast bij: opwarmen, na-verdichten, verhitten, blazen en het sneeuw- en ijsvrij maken van op- en afritten, bruggen en viaducten. Sneeuw veroorzaakt vaak grote problemen vanwege chemicaliën/milieu-eisen voor gladheidbestrijding op vliegvelden. De SurfaceJet biedt een oplossing door niet alleen sneeuw weg te blazen maar deze ook te smelten, waardoor het smeltwater via bestaande afwatering kan wegvloeien. Ondergronden kunnen snel worden gedroogd, opgewarmd en/of schoon geblazen, zodat de werkzaamheden door kunnen gaan.

Met de aankoop van deze machine worden tevens de verhuuractiviteiten van LGH overgenomen. Dit is voor Wolfswinkel een welkome aanvulling op het huidige dienstenpakket. Met de aankoop van de machine en overname van de verhuuractiviteiten van LGH denkt Wolfswinkel een goede stap te hebben gezet in de verdere groei van het bedrijf, welke actief is in een markt die vraagt om oplossingen en meedenken. Een voorbeeld hiervan is het kunnen aanbieden van een pakket van reinigen en drogen.

Op 5, 6 en 7 februari 2013 is Wolfswinkel Reiniging BV weer aanwezig met een stand op de INFRA Relatiedagen in de Evenementenhal te Hardenberg.

www.wolfswinkelreiniging.nl
www.entreeding.com/surfacejet-wegdekdroger-wegdekdroger

SurfaceJet Wegdekdroger voor Wolfswinkel MaarsbergenSurfaceJet Wegdekdroger voor Wolfswinkel Maarsbergen

Flyer SurfaceJet Wegdekdroger