Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai R35Z-9 voor De Groot & Schagen Sliedrecht

Publicatiedatum: 17-01-2013 07:05
Via Van der Spek’s werkplaats in Vianen is een nieuwe Hyundai R35Z-9 Mini-/Midigraafmachines geleverd aan aannemingsbedrijf De Groot & Schagen.
Hyundai R35Z-9Hyundai R35Z-9

De ruim 3650 kg. wegende Hyundai R35Z-9 is uiteraard compleet gespoten in de bekende kleurstellingen van de huisstijl van De Groot & Schagen. Voor het uitvoeren van de vele verschillende werkzaamheden die ze bij De Groot & Schagen uitvoeren is de nieuwe midi uitgevoerd met diverse hydraulische functies zodat zonder problemen uitrustingsstukken kunnen worden aangesloten.

Aan de R35Z-9 zal De Groot & Schagen veel gaan werken met een hydraulische bestratingsklem. Met deze bestratingsklem kunnen diverse bestratingswerkzaamheden machinaal worden uitgevoerd zoals het leggen van straatstenen en aanbrengen van trottoirbanden. De Groot & Schagen heeft diverse van deze klemmen in hun machinepark en mag zich door de grote ervaring die men heeft met het machinaal leggen echt een specialist op dit vlak noemen.

Om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte hebben ze bij De Groot & Schagen gekozen voor de Hyundai R35Z-9, de machine is een binnendraaier waardoor er ook op zeer nauwe ruimte mee gewerkt kan worden. De zwenkbare giek, welke maximaal tot 75 graden kan zwenken, zorgt dat bijna op iedere plek gekomen kan worden.

Voor de aandrijving van de machine is een Yanmar watergekoelde 3 cilinder motor verantwoordelijk. Aan deze motor zitten variabele plunjerpompen gekoppeld  welke zorgen voor een optimale hydrauliekopbrengst en daarbij behorend laag brandstofverbruik.

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf is een dynamisch bedrijf met een brede ervaring op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden. In opdracht van (bouw)bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentelijke overheden voeren ze een breed scala aan werkzaamheden uit. Daarbij staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Dat betekent extra controle en zekerheid op alle inspanningen die ze in opdracht van hun opdrachtgevers uitvoeren.

www.degrootschagen.nl
www.vanderspek.nl

Hyundai R35Z-9 voor Aannemingsbedrijf De Groot & Schagen uit SliedrechtHyundai R35Z-9 voor Aannemingsbedrijf De Groot & Schagen uit Sliedrecht
Hyundai, R35Z-9, Mini, Midi, graafmachines, rups