Communicatie software Groen, Grond en Infra

Van Volvo L70E naar L70G voor Van de Klundert Oud Vossemeer

Publicatiedatum: 25-01-2013 07:00
Bij Loon- en Grondverzetbedrijf Van de Klundert B.V. in Oud Vossemeer nam men met enige weemoed afscheid van de trouwe Volvo L70E omdat deze jarenlang op en top heeft gedraaid.
Volvo L70GVolvo L70G

"We willen natuurlijk graag bij de tijd blijven", vertelt Albert van de Klundert. "Daarom hebben we besloten om onze L70E met 11.000 uren op de teller in te ruilen. Voor ons is er geen betere wiellader dan een Volvo, dus kozen we voor een L70G."

Voor vaste machinist en Volvo liefhebber André Dekker was de CDC - Comfort Drive Control - besturing maar heel even wennen. "Hij vindt de cabine ruimer, comfortabeler en vooral de voorverwarmde lucht geveerde stoel pure luxe. Het zicht rondom is buitengewoon, mede door de camera's valt er niets meer te missen. We zijn nu weer helemaal up-to-date. Vergeleken met de L70E is er veel veranderd. De betrouwbaarheid en kwaliteit zijn echter gebleven. Volvo loopt voorop wat milieueisen betreft, dus is het logisch dat de Volvo D6H 6 cilinder watergekoelde turbo diesel motor voldoet aan de Stage 3B emissie eisen. Toen we jaren geleden van een ander merk kwamen was het gunstige brandstofverbruik voor ons een prettige bijkomstigheid. Met het Eco pedaal en CareTrack verwachten we hier nog meer te kunnen winnen."

De allround Volvo wiellader is uitermate geschikt voor het vele profileerwerk en startte direct na de aflevering met het schuiven van bospaden. "De L70G staat op slijtvaste Michelin banden 600/65 R25 L3 voor minder bodemdruk op de zware kleigrond. Door sales manager Piet Braam van Kuiken N.V. zijn we goed voorgelicht en de aflevering was perfect. Voor het onderhoud trekken we aan de bel bij Kuiken Numansdorp. We zijn al jaren een tevreden Kuikenklant. Daarom blijven we nog lang Volvo rijden", besluit Albert.

Loon- en grondverzetbedrijf Van de Klundert is een veelzijdig bedrijf dat voor bouw- en aannemingsbedrijven, gemeenten, handel en industrie en de agrarische sector de werkzaamheden met veertien ervaren en gecertificeerde medewerkers vakkundig verricht.

Kuiken N.V. is een full service dienstverlener en importeur van onder meer toonaangevende merken als Volvo, Sennebogen, Sandvik in de Benelux en Terex Port Equipment en Mafi Transport Systems in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Emmeloord, Nederland.

www.vdklundertbv.nl
www.kuiken.nl

Van Volvo L70E naar L70G wiellader voor Van de Klundert uit Oud VossemeerVan Volvo L70E naar L70G wiellader voor Van de Klundert uit Oud Vossemeer