Communicatie software Groen, Grond en Infra

Gladheidbestijding met Mecalac 12MTX door Griekspoor Nieuw-Vennep

Publicatiedatum: 23-01-2013 07:25
Gebroeders Griekspoor BV uit Nieuw-Vennep zetten hun Mecalac 12MTX-Speeder multi-grondverzetmachine, uitgerust met een sneeuwschuif, in bij het sneeuwvrij maken van terreinen en wegen.
Mecalac 12MTXMecalac 12MTX

Gebr. Griekspoor is een breed georiënteerd bedrijf en richt zich o.a. op groenbeheer, baggerwerken, oeverbescherming, terreininrichting en gladheidbestrijding. In het Nederlandse winterseizoen worden we regelmatig overvallen door onverwacht hevige sneeuwbuien en aanhoudende vorst.

Ook bij extreme sneeuwval of ijsvorming moeten openbare wegen, bedrijventerreinen, winkelcentra en andere plekken waar veel mensen komen goed bereik- en begaanbaar blijven. Het in Nieuw-Vennep gevestigde bedrijf kan zorgdragen voor een snelle en effectieve gladheidbestrijding.

Griekspoor werkt met professionele, gekwalificeerde medewerkers. Zij zijn speciaal opgeleid voor het sneeuw- en ijsvrij maken van terreinen en wegen. Voor dit werk hebben ze de beschikking over speciaal materieel, zoals sneeuwschuivers, sneeuwploegen, minishovels, borstelmachines, vrachtwagens en trekkers, al dan niet voorzien van zoutstrooiers.

www.griekspoor.nl
www.ahlmann.nl

Gladheidbestijding met Mecalac 12MTX door Gebroeders Griekspoor BV uit Nieuw-VennepGladheidbestijding met Mecalac 12MTX door Gebroeders Griekspoor BV uit Nieuw-Vennep
mecalac 12mtx gladheidsbestrijding sneeuw schuif schuiver