KATO HD512-V voor Kool Lexmond

Gepubliceerd op 28-01-2013 10:00
Barend Kemp B.V. heeft onlangs een nieuwe KATO HD512-V rupsgraafmachine geleverd aan Loon-, verhuur- en aannemingsbedrijf Daan Kool V.O.F. uit Lexmond. Deze KATO HD512-V is de vervanger van een ouder type KATO HD512 met 16.000 uur op de teller.
KATO HD512-VKATO HD512-V

De circa 14,0 ton wegende rupskraan, op 80 cm rupsplaten en dubbele bovenrollen, is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies, slangbreukbeveiliging, overdrukvoorbereiding, startonderbreker en extra werkverlichting. De nieuwe KATO HD512-V kenmerkt zich door een hoogwaardig design, lager brandstofverbruik, een standaard camera met kleurenscherm, een overzichtelijk informatiedisplay en uiteraard de uitstekende prestaties.

Loon-, verhuur- en aannemingsbedrijf Daan Kool V.O.F. uit Lexmond is een echt familiebedrijf met vijftien medewerkers en Kemp klant van het eerste uur. Met diverse IHI, KATO en Atlas machines van Kemp zijn zij werkzaam in de grond-, weg en waterbouw en het traditionele loonwerk.

www.daankool.nlwww.kemp-groep.nl
KATO HD512-V rupsgraafmachine voor loon-, verhuur- en aannemingsbedrijf Daan Kool V.O.F. uit Lexmond.KATO HD512-V rupsgraafmachine voor loon-, verhuur- en aannemingsbedrijf Daan Kool V.O.F. uit Lexmond.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!