Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD820-V LC voor Van Etten Bergschenhoek

Publicatiedatum: 07-02-2013 09:40
Loonbedrijf Van Etten B.V. uit Bergschenhoek heeft onlangs een nieuwe KATO HD820-V LC via Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen.
KATO HD820-V LCKATO HD820-V LC

Deze ca. 22,7 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies, overdruk, startonderbreker en kruisbediening. De KATO HD820-V LC heeft een moderne motor welke zich kenmerkt door een laag brandstofverbruik en een laag geluidsniveau. Met een vermogen van 153 pk en een bakkracht van 159 kN is deze KATO HD820-V LC een uitstekende aanvulling op het machinepark van Van Etten B.V.

Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector zoals: Het bouwrijp maken en voor- en na-egaliseren van (nieuwe) percelen, het aanleggen van waterbassins, het ingraven van het leidingwerk en het plaatsen van damwanden en beschoeiingen. Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw. In het najaar en in de winter is een groot deel van de ruim honderd personeelsleden bezig met het ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Het machinepark bestaat uit tractoren, graafmachines, rupsdumpers en shovels. Diepladers en vrachtwagens verplaatsen het materieel en het personeel elke dag van en naar het werk.

www.vanettenbv.nl
www.kemp-groep.nl

KATO HD820-V LC rupsgraafmachine voor Loonbedrijf Van Etten B.V. uit BergschenhoekKATO HD820-V LC rupsgraafmachine voor Loonbedrijf Van Etten B.V. uit Bergschenhoek