Communicatie software Groen, Grond en Infra

SOMA College op bezoek bij van Driel Tiel

Publicatiedatum: 08-02-2013 09:40
Onlangs is het SOMA College op bezoek geweest bij Hans van Driel B.V. Zo'n 25 leerlingen uit het 1e leerjaar van de machinisten opleiding hebben in Tiel een leerzame middag gehad.
Atlas 350MHAtlas 350MH

Importeur Hans van Driel B.V. had voor deze leerlingen een interessant programma opgesteld. Ze werden ontvangen door Edwin Laffeber, hij gaf vervolgens een korte presentatie over de historie van Hans van Driel B.V. en zo hoorden de bezoekers dat er al meer dan 6000 oranje machines zijn afgeleverd en dat ze al 65 jaar actief zijn binnen Nederland. Ook werd kort aandacht besteed over de recente activiteiten waarna het tijd was voor een rondleiding door het magazijn en werkplaats. Natuurlijk was er ook aandacht voor de allernieuwste (klant)machines welke in de werkplaats werden opgebouwd. Zo stonden er onder andere een Terex TC75 met unieke 'circular giek' en natuurlijk ook de mobiele graafmachines van Atlas met de nieuwe Tier 4i motor van Deutz. Al met al een leuke rondleiding en uitleg over Hans van Driel B.V.

De dag werd (natuurlijk) afgesloten met waar het de machinisten vooral om gaat; draaien met machines. Hiervoor was 'de zandbak' ingericht met o.a. een duo Atlas mobiele graafmachines, een Terex TC29 en als absoluut hoogtepunt een Atlas 350MH overslag machine. Deze machine kon rekenen op goedkeurende commentaren van de bezoekers. Edwin Laffeber; "Ook wij hebben dit als een zeer leuke middag ervaren, wij zijn er van overtuigd dat wij meerdere van deze leerlingen in de toekomst nog zullen spreken!"

www.soma-college.nl
www.hansvandriel.nl

SOMA College op bezoek bij Hans van Driel B.V. uit TielSOMA College op bezoek bij Hans van Driel B.V. uit Tiel
SOMA College, Atlas, Terex, TC29, 350MH overslag machine