Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 80VX midigraver voor MNE Mijdrecht

Publicatiedatum: 11-02-2013 08:40
MNE B.V. uit Mijdrecht heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 80VX binnendraaier in ontvangst genomen.
IHI 80VXIHI 80VX

De 8,0 ton wegende rupsgraafmachine met korte lepelsteel is door Barend Kemp B.V. onder andere voorzien van een hamer- en rotatiefunctie, centrale smering van Bekamax en een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak.

Deze binnendraaier heeft een moderne motor volgens de TIER III specificaties met een vermogen van circa 59 pk en een opbreekkracht van 55 kN. De variabele pompopbrengst zorgt voor veel kracht en souplesse. Het lage geluidsniveau, de luxe cabine en hoge rijsnelheid (4,3 km/u) maken deze sterke binnendraaier erg geliefd binnen de acht tons klasse.

MNE B.V. uit Mijdrecht is een jong, dynamisch en enthousiast bedrijf met toch al twintig jaar ervaring en expertise op het gebied van sloop- en demontage werkzaamheden. Twee broers die hun kunnen en ervaringen hebben samengebundeld. MNE B.V. staat voor kwaliteit, veiligheid, meedenken in het gehele proces en eventueel het adviseren van nationale en internationale opdrachtgevers als het gaat om milieu, recycling en duurzaamheid.

www.mnebv.eu
www.kemp-groep.nl

IHI 80VX midigraver voor MNE B.V. uit MijdrechtIHI 80VX midigraver voor MNE B.V. uit Mijdrecht