Communicatie software Groen, Grond en Infra

Van wiellader naar hijskraan in 10 seconden!

Publicatiedatum: 13-02-2013 07:00
Aannemings- en verhuurbedrijf JPG uit Rhoon heeft een nieuwe Volvo L90G shovel aangeschaft. De L90G wiellader is door Nijhuis Engineering beveiligd en aangepast als hijskraan volgens de norm voor hijskranen, de NEN-EN13000.
OilQuick snelwisselOilQuick snelwissel

Hiervoor is de wiellader voorzien van een nieuwe hydraulisch uitschuifbare hijsmast met lier van het type TMSL3500. Met ingeschoren hijskabel is de maximale hijscapaciteit van deze combinatie meer dan 3,8 ton.

Het aan- en afkoppelen van deze mast; twee dubbelwerkende functies, de lekolieleiding en stekkerverbinding voor de beveiliging en camera, kan snel en eenvoudig plaatsvinden via het Oilquick snelwisselsysteem. Nimatech levert nu al enige tijd het OilQuick snelwissel systeem. Dit snelwisselsysteem koppelt automatisch de hydraulische en elektrische aansluitingen. De machinist hoeft hiervoor niet de cabine te verlaten. Met deze nieuwe Volvo L90G shovel in combinatie met het OilQuick snelwisselsysteem kan er zeer efficiënt gewerkt worden. Maar daarnaast ook enorm duurzaam gewerkt worden; geen olie lek en zeer weinig slijtage!

Het aannemings- en verhuurbedrijf JPG uit Rhoon heeft een breed werkgebied. Van het leveren van materialen tot het meewerken aan grote projecten zoals het aquaduct A4 Leiderdorp of de verbreding van de A15.

www.nimatech.nl
www.jpgbv.nl

OilQuick op nieuwe Volvo L90G voor JPG uit Rhoon, van wiellader naar hijskraan in 10 seconden!OilQuick op nieuwe Volvo L90G voor JPG uit Rhoon, van wiellader naar hijskraan in 10 seconden!
wiellader, hijskraan, snelwissel