Communicatie software Groen, Grond en Infra

Chinese graafmachine gesignaleerd bij Sterk Heukelum

Publicatiedatum: 14-02-2013 09:45
Bij Sterk-Heukelum B.V. uit Heukelum is op een werklocatie in Apeldoorn een nieuwe LiuGong 925LC rupsgraafmachine gesignaleerd. Het is volgens Hansan Bouwmachines de eerste LuiGong graafmachine die op de Nederlandse bodem actief is.
Liu-Gong rupskraan 925 LCLiu-Gong rupskraan 925 LC

Deze machine draait momenteel bij Sterk-Heukelum B.V. die al meerdere machines van Hansan in zijn  bezit heeft. Door het enthousiasme over deze machine heeft Sterk-Heukelum B.V. de eerste besteld. De nieuwe rupskraan wordt op dit moment gereed gemaakt en in de bekende rode bedrijfskleur van Sterk gespoten.

Sterk-Heukelum B.V. is een allround aannemersbedrijf in de Grond-, Weg en Waterbouw. Het familiebedrijf bestaat sinds 1964 en is uitgegroeid tot een betrouwbare partij in de GWW-sector. De activiteiten van Sterk-Heukelum B.V. hebben betrekking op de aanleg van straat-, riolering- en grondwerken en in- en verkoop van prefab-betonplaten. Daarnaast is het bedrijf nog actief in de verhuur van grondverzetmachines waarvan een aantal ook uitgevoerd met GPS-systeem.

www.sterk-heukelumbv.nl
www.hansan.nl

Liu-Gong rupsgraafmachine gesignaleerd bij Sterk-Heukelum B.V.Liu-Gong rupsgraafmachine gesignaleerd bij Sterk-Heukelum B.V.
Liu-Gong, rupsgraafmachine, rupskraan, chinees, china