Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 17VXE minigraver voor Coers Vreeland

Publicatiedatum: 15-02-2013 10:00
J.K.H. Coers Machineverhuur uit Vreeland ontving onlangs uit handen van Kees de Heer, chef werkplaats bij Barend Kemp B.V., de sleutels van een nieuwe 17VXE minigraafmachine. Arie Nap, monteur bij Barend Kemp B.V., overhandigde Coers het bijbehorende kraanboek.
IHI 17VXE minigraafmachineIHI 17VXE minigraafmachine

J.K.H. Coers Machineverhuur is sinds 2006 werkzaam in het grondverzet. In 2008 is daar de verhuur van hoogwerkers bijgekomen. Naast deze werkzaamheden is de dienstverlening verder uitgebreid met loonwerk, unitbouw en tuinaanleg. Voor het optimaal bedienen van bestaande en nieuwe klanten besloot Coers deze minigraver aan te schaffen. Coers zegt hierover het volgende: “Verbreding is tegenwoordig noodzakelijk. Nu kan ik bijna elke klus in eigen beheer aannemen en een prima eindresultaat opleveren.”

De IHI 17VXE weegt 1.625 kg en heeft een vermogen van 14,3 pk. De standaard uitschuifbare onderwagen (980 - 1.300 mm) geeft de machine veel stabiliteit. Deze minigraafmachine is voorzien van een hydraulische snelwissel, een startonderbreker, extra functies en is afgeleverd met drie bakken en een puinriek. Voor een complete dienstverlening beschikt Coers ook over een sorteergrijper, een trilblok en een sloophamer. De afneembare beugel beperkt de hoogte van de machine en is hierdoor prima te vervoeren.

www.kemp-groep.nl
www.coersmachineverhuur.nl

IHI 17VXE minigraver voor J.K.H. Coers Machineverhuur VreelandIHI 17VXE minigraver voor J.K.H. Coers Machineverhuur Vreeland