Communicatie software Groen, Grond en Infra

Van Laecke Group neemt Van Bemmel machine~import bv. over

Publicatiedatum: 18-02-2013 14:00
Van Laecke (BE) zocht een partner in Nederland voor de verkoop en service van de Terex-Finlay zeven en brekers. Voor Van Bemmel machine~import (NL) is hierdoor een partner in België gevonden, voor de verkoop en service van hun uitgebreide recycling programma en om de continuïteit van hun bedrijf te waarborgen.
bron foto: Marcom Recyclingbron foto: Marcom Recycling

De Van Laecke group (Marcom Recycling) kan hierdoor een zeer uitgebreid productenpallet in de recycling aanbieden. ( grondrecycling, bouw-en sloop afval, puin en beton, houtrecycling, ...).

Jan van Bemmel: “Door deze overname gaan wij onderdeel uitmaken van een ambitieuze groep met een uitstekende reputatie, waardoor ook onze positie in de recyclingmarkt nog sterker wordt.
Het stelt ons in staat om in Nederland en België een van de belangrijkste spelers op de recyclingmarkt te worden. Wij verwachten tevens dat de overname een positief effect zal hebben voor onze medewerkers, klanten en leveranciers."
 
Luc Van Laecke: “Mijn vrouw en ik zien deze overname als een enorme uitdaging waar we gestimuleerd door het jeugdige enthousiasme en de drive van onze zoon en dochter volop willen voor gaan.
Als Marcom BVBA / Van Laecke group waren wij ook reeds geruime tijd op zoek naar diversificatie en spreiding van onze activiteiten. Deze unieke kans is dan ook voor ons alle vier een droom die werkelijkheid wordt."

www.marcomrecycling.com
www.vanbemmel.com
overname, van, bemmel, van, laecke, marcom, recylcing