Communicatie software Groen, Grond en Infra

Mobiele Cat M316D voor Dekkers Nieuwkuyk

Publicatiedatum: 28-02-2013 07:10
Peter Dekkers Grondwerken is een trouwe Cat gebruiker. Na sinds 2009 het vorige type uitvoerig ingezet te hebben, werd het tijd voor vervanging. Peter draait zelf op de Cat en weet dus van voor tot achter hoe de machine reageert, welke vereisten er nodig zijn om het maximale van de machine te kunnen vragen én hoe de meeste productie tegen een zo laag mogelijk tarief gerealiseerd kan worden.
Mobiele Cat M316DMobiele Cat M316D

Het is vaak niet zichtbaar, maar wel een van de belangrijkste fasen in een bouwwerk. Goed uitgevoerd grondwerk is de basis voor een succesvol plan en bepaalt de kwaliteit voor de toekomst. Kwalitatief goed grondwerk vraagt om deskundigheid en inzicht dat alleen verkregen kan worden door jarenlange ervaring. Hetgeen gecombineerd met betrouwbaarheid, degelijkheid en capaciteit van de machine heeft Peter Dekkers doen besluiten opnieuw voor een mobiele Cat te kiezen.

De nieuwe mobiele Cat M316D is extra voorzien van een hydraulisch verstelbare giek, enkel lucht Nokian banden en een Engcon draaikantelstuk. Daarnaast is gekozen voor een onderhoudscontract met een garantie dat alles soepel en volgens de gekozen afspraken verloopt. Dat geeft zekerheid over de inzet en kwaliteit van de machine. Dat is niet alleen tijdens het werkzame leven een hele geruststelling, het levert meestal ook een aanzienlijk betere restwaarde op.

Deze Cat is een zeer flexibele machine in de aannemerij als ook voor cultuurtechnische werkzaamheden. In het grondwerk heeft deze machine veel voordelen bij het aanvullen van bouwputten, het leggen van rioolbuizen en het realiseren van vijvers en dijken, het verplaatsen van bomen en struiken.

Peter Dekkers heeft in 35 jaar zeer veel ervaring opgedaan in alle facetten van de branche, zoals loonwerk, wegenbouw, infrastructuur, bouwputten, sanering, cultuurtechnische werken. Door zijn inzicht en precisiewerk maakt hij de meest ingewikkelde klus mogelijk. Het is voor hem nog steeds een uitdaging om een werk perfect af te leveren. Met hart voor iedere zaak brengt hij graag al deze opgedane ervaringen bij u ten uitvoer.

www.peterdekkersgrondwerken.nl
www.pon-cat.com

Mobiele Cat M316D voor Peter Dekkers Grondwerken uit NieuwkuykMobiele Cat M316D voor Peter Dekkers Grondwerken uit Nieuwkuyk