Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N voor Van der Sar De Lier

Publicatiedatum: 05-03-2013 08:25
Maikel van der Sar van M. van der Sar Betonwerken B.V. uit De Lier heeft onlangs, uit handen van Arthur Plomp, een nieuwe IHI 55N-3 midigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 55N midigraafmachineIHI 55N midigraafmachine

De IHI 55N is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Ook de belettering is door Kemp in huis verzorgd. Bijzonder aan deze machine is het verstelbare schuifblad. De 5,4 ton wegende IHI heeft een vermogen van circa 55,5 pk, is 200 cm breed en heeft een opbreekkracht van 36,3 kN.

M. van der Sar heeft zich gespecialiseerd in betonwerken voor de kassenbouw, bedrijfshallen, tuincentra, paardenstallen en meer. Het maken van verschillende betonfundaties, betonpaden, betonvoeten en poeren voor grote en kleine projecten is voor M. van der Sar dagelijkse kost.

Met eigen personeel en eigen materieel voert M. van der Sar al deze werkzaamheden zonder problemen uit. Zij werken als onderaannemer of aannemer voor het maken van o.a. betonwerken, metselwerken en staalconstructies.

www.sarbeton.nl
www.kemp-groep.nl

IHI 55N midigraafmachine voor M. van der Sar Betonwerken B.V. uit De LierIHI 55N midigraafmachine voor M. van der Sar Betonwerken B.V. uit De Lier
IHI 55N midigraafmachine midi kraan rups