Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo L35B voor Van der Putten Noordwijk

Publicatiedatum: 06-03-2013 07:20
De keuze voor een Volvo was voor Gebr. Van der Putten in Noordwijk een logische keuze. Dit keer werd het een Volvo L35B Pro die door Kuiken Compact dealer Agro Techniek Holland werd geleverd. Voor directeur Hein van der Putten is er voor de werkzaamheden op het strand geen betere machine dan een Volvo. "Toen onze Volvo L30 aan vervanging toe was, viel ons oog al snel op de robuuste L35B Pro."
Volvo L35BVolvo L35B

De L35B Pro is een degelijke en snelle machine. Voor de Gemeente Noordwijk onderhouden ze het strand bij Noordwijk en zorgen ze er voor dat de strandpaviljoens en strandhuisjes op tijd zijn geplaatst. Daarnaast houden ze het hele jaar door de toegangspaden en de boulevards schoon. Door het goede zicht rondom en de korte draaicirkel van de Volvo L35B blijft de veiligheid op deze drukke locatie gewaarborgd. De zuinige Volvo L35B Pro heeft hetzelfde frame als de grotere Volvo’s zodat ze hun uitrustingsstukken zoals palletvork en rolbezem gemakkelijk kunnen wisselen. De kleine maar sterke Volvo L35B is uitgerust met een éénhendelbesturing met een 3e en 4e functie wat het rijden een stuk aangenamer maakt. Ze zetten de wiellader ook in bij de afvalverwerking en samen met de Holms rolbezem houden ze hun terrein goed schoon. Het onderhoud aan de machine verrichten ze in eigen werkplaats, de grote beurten besteden ze uit aan Agro Techniek Holland waarmee ze van oudsher zaken doen.
 
Gebr. Van der Putten B.V. is een begrip in Noordwijk en omstreken. Of het nu gaat om containers, verhuur van machines, strandwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden, grondverzet, transport  of afvoer van vuil; het twintig medewerkers tellende team van Van der Putten zorgt voor een goede dienstverlening.

www.puttentransport.nl
www.kuiken.nl

Volvo L35B voor Gebr. Van der Putten uit NoordwijkVolvo L35B voor Gebr. Van der Putten uit Noordwijk