Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas trio voor Poppink Reutum

Publicatiedatum: 07-03-2013 07:20
Loon- en grondverzetbedrijf Gebr. Poppink heeft onlangs een trio nieuwe Atlas graafmachines in gebruik genomen. Het trio bestaande uit een tweetal Atlas mobiele graafmachines van het type 150W en een Atlas 220W, is geleverd door Hans van Driel B.V. officieel importeur van Atlas mobiele graafmachines in Nederland.
2x Atlas 150W en een Atlas 220W2x Atlas 150W en een Atlas 220W

"Gebr. Poppink is weer voorzien van drietal prachtige machines en wij wensen hen hiermee veel plezier!" Aldus Edwin Laffeber. Hij overhandigde dan ook aan Matthijs en Gert-Jan Poppink met gepaste trots de sleutels van deze prachtige machines. “Volgens onze gegevens hebben wij al zo’n 70 Atlas machines gekocht bij Hans van Driel B.V., naast de betrouwbaarheid van de machine hechten wij veel belang bij een leverancier welke duidelijk en accuraat kan meedenken met onze veelzijdige werkzaamheden” aldus Matthijs Poppink.

Het loon- en grondverzetbedrijf van Gebr. Poppink is sterk ontwikkeld op het gebied van grondverzet en wegenbouw. Dit naast de oorspronkelijke bedrijfsactiviteiten die vooral gericht waren op de landbouw. De hoofdvestiging van het bedrijf bevindt zich te Reutum. Vanaf 1998 hebben er diverse overnames plaatsgevonden door Gebr. Poppink, hierdoor wordt er vanuit Reutum, Albergen, Harbrinkhoek en Daarle een groot gebied voorzien van hun diensten.

Daarnaast is Gebr. Poppink producent van Alasco dumpers, officieel dealer van Claas landbouwmachine en is het bedrijf ook gespecialiseerd in het onderhoud van grondverzetmachines. Ook is in 1992 Aannemingsbedrijf Gebr. Poppink Reutum opgericht om werk te genereren voor het loon- en grondverzetbedrijf en te zorgen voor continuïteit. Door de tijd heen is het aannemingsbedrijf uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in de Grond- Weg en Waterbouwsector. De werkzaamheden die door het aannemingsbedrijf worden verricht kunnen worden onderverdeeld in een tweetal categorieëen, te weten in onderaanneming voor aannemingsbedrijf (bouw en GWW) en als kleine aannemer in opdracht van (semi-)overheden, bedrijven en particulieren.

www.poppink-reutum.nl
www.hansvandriel.nl

2x Atlas 150W en een Atlas 220W voor Loon- en grondverzetbedrijf Gebr. Poppink uit Reutum2x Atlas 150W en een Atlas 220W voor Loon- en grondverzetbedrijf Gebr. Poppink uit Reutum
Atlas 150W 220W mobiele graafmachine kraan mobiel