TEREX TC16 voor De Wilde Appel Uithuizen

Gepubliceerd op 08-03-2013 07:30
TORO dealer Van Bergen Tuin & Parkmachines uit Haren heeft onlangs een TEREX TC16 minigraafmachine geleverd aan hoveniersbedrijf "De Wilde Appel" uit Uithuizen.
TEREX TC16TEREX TC16

De minigraver is een perfecte aanvulling op het leveringsprogramma van Van Bergen en met de ondersteuning van de Kemp Groep een logische stap. Het door de Kemp Groep in werking gezette cross-selling programma is de basis van het verbreden van de commerciële mogelijkheden van dealerbedrijven binnen de Reesink Groep.

De TEREX TC16 minigraver met lange lepelsteel is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Denk hierbij aan een hydraulische snelwissel inclusief een lasthaak en een hamer- en grijperfunctie. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met extra bakken en een puinriek.

De 1,65 ton wegende TEREX heeft een vermogen van circa 18 pk en een opbreekkracht van 14,4 kN. Door de standaard uitschuifbare onderwagen (998 - 1.340 mm) is de TEREX TC16 heel stabiel. TEREX minigraafmachines kenmerken zich door een deur links en rechts. Hierdoor is de TC16 uitstekend toegankelijk.

De Wilde appel is dé creatieve hovenier die uw wensen en ideeën inventariseert en dit vertaalt in de uitstraling van uw (bedrijfs-)tuin. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, of onderhoud. Een jong en dynamisch bedrijf met een eigentijdse en energieke aanpak.

www.wildeappel.nlwww.kemp-groep.nl
TEREX TC16 voor hoveniersbedrijf TEREX TC16 voor hoveniersbedrijf "De Wilde Appel" uit Uithuizen

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!