Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai R330LC-9A voor Kok Lexmond

Publicatiedatum: 22-03-2013 07:25
Recent is er door de transportafdeling van Kok Lexmond hun nieuwe Hyundai R330LC-9A rupsgraafmachine opgehaald bij de werkplaats van Van der Spek in Vianen.
Hyundai R330LC-9AHyundai R330LC-9A

De nieuwe Hyundai R330LC-9 is uitgevoerd met een 6450mm lange giek en 3200mm lange lepelsteel waardoor de machine een groot bereik heeft. Dit is voor de inzet bij de mobiele puinbrekers van Kok zeer belangrijk zodat de machine zonder verzet te worden vele tonnen te breken materiaal kan invoeren.

Voor de aandrijving van de nieuwe Hyundai is een Cummins QSB9 motor verantwoordelijk, deze heeft een inhoud van 8.9 liter en is voorzien van de nieuwste Tier IV interim technieken waardoor een zeer laag aangetoond brandstofverbruik wordt gerealiseerd. De motor produceert 282Pk. Net als alle nieuwe serie-9A machines is ook deze R330-9A voorzien van het Hyundai Hi-mate systeem wat het via GPS-technologie mogelijk maakt op afstand data uit te lezen over brandstofverbruik, locatie, draaiuren ect. Deze service is gratis en kan door Kok zelf worden uitgelezen om hun productieproces zo optimaal mogelijk te kunnen sturen.

Om veilig te kunnen werken is de machine standaard uitgevoerd met werklampen op cabine en giek. Tevens is hij standaard voorzien van een achteruitkijk camera waardoor de machinist altijd kan zien wat er achter hem gebeurd en onveilige situaties kunnen worden voorkomen. De machine heeft als alle nieuwe Dash-9 serie 5 jaar garantie waardoor Kok de zekerheid heeft niet voor onverwachte kosten te komen te staan.

Kok Lexmond is een bedrijf dat zeer breed actief is en omvat o.a. de volgende activiteiten; Aanneming van Grond-,Weg- en Waterbouwkundige werken, uitvoering van bodemsaneringen, mobiele recycling (breken van puin en zeven van zand, grind en grond), verhuur van materieel, zowel inclusief als exclusief bediening, uitvoering van kipper- en diepladertransporten. Binnen de vestiging Lexmond worden afvalstoffen, zoals bouw- en sloopafval, steen- en betonpuin, asfalt en diverse categorieën grond ingenomen. Daarnaast vindt vanuit deze vestiging de verkoop plaats van granulaten, grond en tuinaarde. Kok Lexmond heeft de beschikking over een uitgebreid gamma grondverzetmaterieel, uitrustingsstukken en divers specialistisch materieel. Het materieel wordt ingezet op eigen projecten, alsmede op basis van verhuur. Tevens bevind zich in de vestiging Lexmond de materieeldienst, alwaar alle materieel in eigen beheer wordt onderhouden en gerepareerd.

www.koklexmond.nl
www.vanderspek.nl

Hyundai R330LC-9A voor Kok Lexmond B.V. uit LexmondHyundai R330LC-9A voor Kok Lexmond B.V. uit Lexmond