Communicatie software Groen, Grond en Infra

Overname materieelpagina.nl

Publicatiedatum: 05-03-2004 14:17
Onlangs heeft entreeding.com de klanten van www.materieelpagina.nl overgenomen. Materieelpagina.nl heeft haar klanten (aannemers GWW-bouw, loonbedrijven) vooral in de provincie Zeeland.

De materieelpagina.nl is enkele jaren geleden gestart en heeft haar klanten vooral in de provincie Zeeland terwijl entreeding.com landelijke dekking heeft met zijn www.entreeding.com, de GWW-marktplaats waar bedrijven, materieel, mensen en materialen elkaar treffen.

Door de bundeling van de krachten krijgt entreeding.com een nog grotere dichtheid in Zeeland en Brabant want de materieelpagina bedrijven worden aangesloten bij de grootste GWW-site in Nederland. Entreeding.com biedt de aangesloten bedrijven immers landelijke dekking en extra functionaliteit. Bij entreeding.com zijn bijna 500 actieve bedrijven aangesloten.

De komende maanden worden de gegevens van materieelpagina.nl klanten - met hun internetpresentaties - overgenomen op de site www.entreeding.com. Vrij kort daarna komt de site www.materieelpagina.nl te vervallen.

Voor meer informatie bel Erik Simons (06-21560816) of John Bosch (045-5286263).

www.entreeding.com