Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor Hogendoorn Ouderkerk aan den IJssel

Publicatiedatum: 26-03-2013 07:55
Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. uit Ouderkerk aan den IJssel heeft onlangs, bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen. Dit is de vierde IHI minigraver voor Hogendoorn.
IHI 38N minigraverIHI 38N minigraver

Deze 3,58 ton wegende minigraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, lange lepelsteel, extra werkverlichting en een opbergkist onder de motorkap. Tevens is deze machine afgeleverd met drie bakken. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

Hogendoorn is in 1978 opgericht door Arie Hogendoorn en in de loop der jaren gegroeid tot zo’n vijftig vaste medewerkers. Bestonden de werkzaamheden in de beginperiode voornamelijk uit agrarische activiteiten, tegenwoordig is het bedrijf vooral actief in de grond-, weg- en waterbouw. Door de jarenlange ervaring en de positieve inzet van de medewerkers is het bedrijf Hogendoorn een begrip geworden in de grondverzetsector. De hoofdactiviteit is het verhuren van grondverzetmachines. Naast deze activiteiten in de grond-, weg- en waterbouwsector heeft Hogendoorn zich gespecialiseerd in diverse manieren van heien.

www.hogendoornbv.nl
www.kemp-groep.nl

IHI 38N minigraver voor Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. uit Ouderkerk aan den IJsselIHI 38N minigraver voor Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. uit Ouderkerk aan den IJssel
hih 38n mini graver kraan