Communicatie software Groen, Grond en Infra

JCB 8065RTS midigraafmachine voor Scheer Zwartewaal

Publicatiedatum: 27-03-2013 07:05
Door Scheer Machines uit Zwartewaal is onlangs wederom een JCB machine in gebruik genomen. Dit keer is het een zéér complete JCB 8065RTS midigraver.
JCB 8065RTS midigraafmachineJCB 8065RTS midigraafmachine

Deze ruim 6,5 ton wegende midigraver van JCB is af fabriek al compleet uitgerust met o.a. airconditioning, sloop en sorteerfunctie met proportionele bediending en slangbreuk beveiliging op de lastdragende cilinders. Door het afleverteam van ELM is er verder nog een hydraulische snelwisselsysteem van Pladdet met 2 hands bediening opgebouwd en zijn de koppelingen van het sloop en sorteercircuit naar wens van de klant uitgerust met lasblokken.

Het is inmiddels alweer de vierde JCB in het machinepark van Scheer Machines! Eerder werden er al een JCB 8018CTS, JCB 8026CTS en een JCB 8055RTS in gebruik genomen. Deze machines worden bij Scheer Machines ingezet in de onbemande verhuur. Dankzij het succes van deze verhuur tak binnen het bedrijf van Rini en Maaike Scheer is er nu ook dus een JCB 8065RTS aan het machinepark toegevoegd. Naast de mini en midigraafmachines verhuurd Scheer Machine een breed assortiment aan uitrustingstukken zoals sorteergrijpers, sloophamers, houtgrijpers, houtsplijters enz.

www.scheer-machines.nl
www.elmbv.nl

JCB 8065RTS midigraafmachine voor Scheer Machines uit ZwartewaalJCB 8065RTS midigraafmachine voor Scheer Machines uit Zwartewaal