Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 225LC met boormast voor Raaijmakers Volkel-Uden

Publicatiedatum: 01-04-2013 08:40
Blaauw Rolde B.V. heeft onlangs een Atlas 225LC rupsgraafmachine met Conrad-Stanen boormast geleverd aan Raaijmakers & Zn Bronbemaling B.V. uit Volkel-Uden.
Atlas 225LC met boormastAtlas 225LC met boormast

William Raaijmakers heeft onlangs de sleutels van de Atlas 225LC rupsgraafmachine in ontvangst genomen van Martijn Schöller van Blaauw Rolde B.V. en Bram Muurling van Conrad Stanen B.V. Blaauw Rolde is officieel dealer van Atlas (mobiele) graafmachines voor Hans van Driel B.V.

Raaijmakers & Zn is een echt familiebedrijf met de hoofdvestiging in Volkel en zijn al vele jaren een begrip in Zuidoost-Nederland wat betreft bronbemalingen, aanleg van brand- en beregeningsputten maar ook deepwell- en retourbemalingen. Daarnaast worden de boormachines vaak ingezet voor het plaatsen van verticale sondes ten behoeve van warmtepompen.

Raaijmakers koos na goede ervaringen met diverse Atlas rupsgraafmachines als de 1404 en 1604 opnieuw voor Atlas en de service van Blaauw Rolde. De Atlas 225LC rupsgraafmachine is door Conrad-Stanen B.V. in Emmeloord voorzien van een (spuitboor-) mast met een lengte van 12 m. Hiervoor moest de standaard monogiek aangepast worden en de diverse hydraulische functies (in overleg met Blaauw Rolde en Atlas Maschinen GMBH (te Delmenhorst, D) worden omgebouwd voor een optimaal functioneren van de boormast.

www.raaijmakersbronbemaling.nl
www.hansvandriel.nl

Atlas 225LC met boormast voor Raaijmakers & Zn Bronbemaling BV. uit Volkel-Uden.Atlas 225LC met boormast voor Raaijmakers & Zn Bronbemaling BV. uit Volkel-Uden.