Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eerste ZX210LC-5 in Nederland voor Molenaar Bergambacht

Publicatiedatum: 03-04-2013 07:15
Hoveniers- en aannemersbedrijf G.W.W. A. Molenaar v.o.f. uit Bergambacht heeft de eerste nieuwe Hitachi ZX210LC-5 in ontvangst genomen. Dit is de eerste ZX210LC-5 die in Nederland geleverd is.
Hitachi ZX210LC-5Hitachi ZX210LC-5

De ZX210LC-5 is uitgevoerd standaard al heel compleet uitgevoerd met slangbreuk, rotatiefunctie, achteruitkijkcamera, en een start-stop-systeem. Ter completering is een hydraulische snelwissel en een opschoonbak (omkeerbaar) meegeleverd. De motor voldoet aan de Stage IIIB emissie-eisen en heeft hiervoor een roetfilter en EGR.

Eigenaar André Molenaar is de nieuwe machine persoonlijk bij Hitachi Nederland in Oosterhout komen ophalen. En machinist Arnold is zeer te spreken over de nieuwe ZX210LC-5.

De machine vormt een uitbreiding op het machinepark en werd afgeleverd door Kees van Vliet, van Hitachi Nederland.

Grond-, weg- en waterbouw en de aanleg en het onderhoud van tuinen vormen de activiteiten van aannemingsbedrijf Molenaar uit Bergambacht.

www.amolenaar.nl
www.hcme.nl

Eerste ZX210LC-5 in Nederland voor Hoveniers- en aannemersbedrijf G.W.W. A. Molenaar v.o.f. uit BergambachtEerste ZX210LC-5 in Nederland voor Hoveniers- en aannemersbedrijf G.W.W. A. Molenaar v.o.f. uit Bergambacht