Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 80VX midigraver voor Zoutman Zevenhuizen

Publicatiedatum: 04-04-2013 07:40
Loon- en grondverzetbedrijf Zoutman B.V. uit Zevenhuizen heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 80VX binnendraaier in ontvangst genomen.
IHI 80VX midigraverIHI 80VX midigraver
De 8,0 ton wegende rupsgraafmachine met hydraulisch kantelstuk is door Barend Kemp B.V. onder andere voorzien van een hamer- en rotatiefunctie met proportionele bediening, gereedschapskist op de onderwagen en een bovenuitlaat.

Deze binnendraaier heeft een moderne motor met een vermogen van circa 59 pk en een opbreekkracht van 55 kN. De variabele pompopbrengst zorgt voor veel kracht en souplesse. Het lage geluidsniveau, de luxe cabine en hoge rijsnelheid (4,3 km/u) maken deze sterke binnendraaier erg geliefd binnen de acht tons klasse.

Loon- en grondverzetbedrijf Zoutman is een bedrijf dat zich bezighoudt met zowel agrarisch werk, grondverzet als cultuurtechnische werken. Daarnaast is Zoutman werkzaam op het gebied van onkruidbestrijding op onder ander sportvelden en verhardingen. Zoutman heeft circa 20 medewerkers in dienst en bestaat al bijna 50 jaar.
www.kemp-groep.nl
www.zoutmanbv.nl

IHI 80VX midigraver voor Loon- en grondverzetbedrijf Zoutman B.V. uit ZevenhuizenIHI 80VX midigraver voor Loon- en grondverzetbedrijf Zoutman B.V. uit Zevenhuizen