Communicatie software Groen, Grond en Infra

25 jaar Kapteijns St. Michielsgestel

Publicatiedatum: 09-04-2013 07:55
Binnenkort bestaan M. Kapteijns en Co sloop- en grondwerken 25 jaar en MK Rioolservice 10 jaar. Om dit te vieren organiseren ze op 28 april 2013 vanaf 11 uur een open dag op hun bedrijf in St. Michielsgestel
M. Kapteijns en CoM. Kapteijns en Co

Graag nodigen zij u uit voor een hapje en een drankje. Natuurlijk is er ook gedacht aan de kinderen, voor hen is er een leuke verrassing.

Als specialist in sloop- en grondwerken kunt u bij hun terecht voor een complete range van uiteenlopende diensten en producten. Hun sloop- en grondwerk dienstverlening loopt van graafwerkzaamheden tot aan renovatieslopen en van het aanleggen van drainagesystemen tot aan het slopen van kantoorgebouwen. Met hun moderne machinepark, kennis en hun ervaring, zorgen zij er voor dat uw sloop- en grondwerk in de juiste handen is.

Ook als u zelf aan de slag gaat kunt u rekenen op de expertise van M. Kapteijns. Zo kunt u bij hun terecht voor de verhuur van puin- en afvalcontainers, voor verschillende sloop- en grondwerkmachines alsook voor de levering van diverse soorten zand en grond. Uiteraard voorzien zij u bij aankoop of verhuur van een van hun producten ook van specialistisch advies.

Mocht u een bezoekje willen brengen aan de open dag, dan zouden zij het op prijs stellen als u vooraf laat weten met hoeveel mensen u langs wilt komen.
Dit kan per mail op administratie@kapteijnsgrondwerken.nl

www.kapteijnsgrondwerken.nl
www.mkrioolservice.nl

28 april 2013 - 25 jaar M. Kapteijns en Co. uit St. Michielsgestel28 april 2013 - 25 jaar M. Kapteijns en Co. uit St. Michielsgestel