Communicatie software Groen, Grond en Infra

Ahlmann 3-in-1 leveller voor Buitenhuis Beemte

Publicatiedatum: 08-04-2013 07:25
Sinds kort is Jan Buitenhuis Grondverzet en Infra uit Beemte in het bezit van een Ahlmann 3-in-1 leveller. De leveller geeft duidelijk een meerwaarde omdat de opdrachtgevers op een nog breder gebied geholpen kunnen worden en bovendien denkt Buitenhuis door deze aanschaf meer werk te genereren. "De Ahlmann 3-in-1 leveller completeert mijn bedrijf." Naast deze onlangs aangeschafte leveller kan Jan kiezen uit een groot aantal uitrustingsstukken; stenenklem, palletvorken, veegmachine, sneeuw/modderschuif en verschillende bakken.
Ahlmann 3-in-1 levellerAhlmann 3-in-1 leveller

We treffen Jan Buitenhuis als hij bezig is met egaliseren op bedrijventerrein Ecofactorij in Apeldoorn. Bij de nieuwbouw van een chemische fabriek moet o.a. een parkeerplaats worden aangelegd. Aannemer van dit werk is het eveneens in Apeldoorn gevestigde bedrijf Jan Zevenhuizen B.V. - in de regio een begrip vanwege de groene kleur - een van de vaste opdrachtgevers van Jan.

In 1991 is Jan begonnen op een Ahlmann zwenklader AZ 10 bij Eiland B.V. in Emst. Hiervoor kwam in 1996 een AZ 14 die in 2006 werd vervangen door de AZ 150.

Enkele jaren nadat Eiland werd overgenomen voelde Jan zich niet meer helemaal op zijn plaats en besloot in 2011 - als éénmansbedrijf - voor zichzelf te beginnen. Tot de dag van heden heeft hij geen minuut spijt gehad van deze beslissing.

Gelukkig wisten veel opdrachtgevers zich Jan te herinneren uit de Eiland-tijd en werd al op de eerste dag dat hij zijn eigen bedrijf van start was gegaan gebeld voor klussen. Niet dat de crisis onopgemerkt voorbij gaat, maar door de jarenlange praktijkervaring en zijn manier van werken weten opdrachtgevers hem nog steeds te vinden en ziet hij de toekomst - zeker met de laatste aankoop - vol vertrouwen tegemoet.

www.jbuitenhuis.nl
www.ahlmann.nl

Ahlmann 3-in-1 leveller voor Jan Buitenhuis Grondverzet en Infra uit BeemteAhlmann 3-in-1 leveller voor Jan Buitenhuis Grondverzet en Infra uit Beemte
Ahlmann 3 in 1 leveller