Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 40VX voor Van Dijk Hoogland

Publicatiedatum: 12-04-2013 07:40
Van Dijk Hoogland B.V. uit Hoogland heeft onlangs bij Barend Kemp BV in De Meern weer een IHI minigraafmachine in ontvangst genomen. Dit keer een IHI 40VX, ter vervanging van een IHI 40JX.
IHI 40VX minigraafmachineIHI 40VX minigraafmachine

Deze 4,46 ton wegende binnendraaier met lange lepelsteel is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies en een gereedschapskist op de onderwagen. De 40VX is afgeleverd met drie bakken. Met een vermogen van 38,5 pk en een opbreekkracht van 30,4 kN is deze machine een prima aanvulling voor Van Dijk. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine en veel kracht.

Van Dijk Hoogland B.V. is een modern bedrijf in grondverzet, cultuurtechnische werken en agrarisch loonwerk. Het indrukwekkende machinepark biedt de opdrachtgevers een scala aan machines, zoals mobiele kranen, rupskranen, minigravers, shovels en tractoren met alle mogelijke toebehoren. Of het nu gaat om het graven van bouwputten of vijvers, het aanleggen van sportterreinen of golfbanen, sleuvengraven voor leidingen, voor elke klus heeft Van Dijk het juiste materiaal in huis.

www.vandijkhoogland.nl
www.barend-kemp.nl

IHI 40VX minigraafmachine voor Van Dijk Hoogland B.V. uit HooglandIHI 40VX minigraafmachine voor Van Dijk Hoogland B.V. uit Hoogland
minigraver