Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraafmachine voor De Kreij Giessenburg

Publicatiedatum: 22-04-2013 07:20
Gebr. de Kreij B.V. uit Giessenburg heeft onlangs, bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38N minigraafmachine IHI 38N minigraafmachine

Deze 3,58 ton wegende minigraafmachine met lange lepelsteel is door Kemp volledig opgebouwd en aangepast aan de wensen en eisen van De Kreij. De machine is afgeleverd met extra bakken. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

Gebr. de Kreij is al lange tijd actief in de Grond- Weg en Waterbouw en is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf, met diverse werkmaatschappijen. Door een goede combinatie van kennis, inlevingsvermogen, het juiste materieel én gemotiveerde vakbekwame medewerkers, kan Gebr. de Kreij voor elke opdrachtgever, zowel zakelijk als particulier, opdrachten snel en probleemloos uitvoeren.

www.gebr-dekreij.nl
www.barend-kemp.nl

IHI 38N minigraafmachine voor Gebr. de Kreij B.V. uit GiessenburgIHI 38N minigraafmachine voor Gebr. de Kreij B.V. uit Giessenburg