Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX145W-3 voor Jaro Ouddorp

Publicatiedatum: 25-04-2013 08:30
Pladdet leverde in maart opnieuw een Hitachi machine af bij Jaro in Ouddorp. Het betrof deze keer een Hitachi ZX145W-3 mobiele graafmachine. De machine vervangt de als eerste aan Jaro geleverde Hitachi ZX140W-3 die in 2008 nieuw werd geleverd.
Hitachi ZX145W-3Hitachi ZX145W-3

De compacte Hitachi ZX145W-3 met 2-delige boom past perfect in de werkzaamheden waarvoor hij is aangeschaft. De korte draaicirkel maakt het mogelijk om met deze machine te kunnen werken in beperkte ruimtes.

Specifiek voor de werkzaamheden waarvoor hij is aangeschaft, is door Pladdet een hele lijst met opties aangebracht. Voor het werken met de stobbenfrees is een speciale functie opgebouwd, die het mogelijk maakt om tijdens het frezen toch hydraulische bedieningen te kunnen doen. Verder werd de machine voorzien van een maai-installatie, brede Nokian 700 banden, stalen spatborden, trekhaak in het bulldozerblad, een Groeneveld automatisch vetsmeersysteem en volledige LED verlichting.

Omdat tijdens het maaien veelvuldig gebruik wordt gemaakt van een verlengarm, werd het contragewicht voorzien van extra ballast.
Een accumelator tussen de hefcilinders dempt de schokken en zorgt voor een comfortabel rijgedrag. Pladdet bouwde tevens een overdrukinstallatie op met een controlesysteem en leverde de machine af met een CW30 hydraulisch snelwissel en grondbak uit eigen fabriek. Een RVS uitlaat maakt de machine tot in de details compleet.

www.jarogroup.com
www.entreeding.com/hitachi-zx-145-w-3-mobiele-graafmachine

Hitachi ZX 145 W-3 mobiele graafmachine voor Jaro uit OuddorpHitachi ZX 145 W-3 mobiele graafmachine voor Jaro uit Ouddorp