Communicatie software Groen, Grond en Infra

Scania R 480 LB8x2/4 voor Lion Metals Rotterdam

Publicatiedatum: 09-05-2013 07:10
Lion Metals in Rotterdam heeft recent een fraaie Scania R 480 LB8x2/4 met Euro 6 motor in gebruik genomen. Met de 480 pk Euro 6 motor heeft Lion Metals een riant vermogen beschikbaar met een zeer lage milieu-uitstoot.
Scania R480Scania R480

Een bewuste keuze voor kracht en milieu, met bovendien een gunstig brandstofverbruik. De Scania vestiging in Hoogvliet verzorgde de aflevering.

Lion Metals, met Rotterdam als vestigingsplaats, heeft heel bewust voor Scania Euro 6 gekozen. Scania was als eerste op de markt met deze schoonste techniek en heeft zich daardoor al in de praktijk bewezen als betrouwbaar en brandstofefficiënt. In deze regio ben je met Euro 6 klaar voor de toekomst, zonder belemmeringen in milieuzones en laat je aan de opdrachtgevers zien dat je bewust met het milieu bezig bent. Bij de vier-assige Scania is de tweede en vierde as liftbaar. Het triple chassis zorgt voor een maximaal laadvermogen en een juiste gewichtsverdeling. De Highline cabine biedt ten slotte een riante werkplek.

Lion Metals is gespecialiseerd in metaalrecycling. Men kan bij Lion Metals terecht voor de verkoop van oude metalen, zoals aluminium, koper, zink, lood, R.V.S., kabelrestanten, accu’s en ijzer. Tevens is Lion Metals het adres voor containerverhuur en –transport, de specialisatie waar de nieuwe Scania Euro 6 zal worden ingezet. Lion Metals heeft verder zelf de beschikking over een krachtige verschrotingsinstallatie. Opdrachtgevers zijn trouw aan Lion Metals vanwege het professionele niveau van de medewerkers, de concurrerende prijzen, optimale logistieke afhandeling en de snelle financiële afwikkeling.

www.scania.nl
www.lionmetals.nl

Fraaie nieuwe Scania R 480 Euro 6 vier-asser voor Lion Metals in RotterdamFraaie nieuwe Scania R 480 Euro 6 vier-asser voor Lion Metals in Rotterdam